Известие

Collapse
No announcement yet.

Глава от 1.4 на 1.6

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ясно, мерси за инфото, аз ще търся някоя читава глава втора ръка, пък сегментите дано са добре, защото според мен ако бяха те щеше да пуши постоянно .

Comment

Колега ти каквато и глава да вземеш ще трябва да я шлайфаш. После като разбереш, че сегментите са ти отишли ще свършиш двойна работа и ремонта ще ти излезне една торба с пари.
      Alfa Romeo 145 1997 1.4 TSpark 103 h.p.

Comment

Първоначално публикувано от xbass Покажи съобщение
        Ясно, мерси за инфото, аз ще търся някоя читава глава втора ръка, пък сегментите дано са добре, защото според мен ако бяха те щеше да пуши постоянно .
        Е ти полеви тест за сегменти. На топъл двигател, палиш и държиш 20-30 сек., на 3000 оборта и рязко даваш цялата газ, ако изпуши отзад масло си за сегменти
        Fiat Punto 1.4GT 1996
        Hyundai Tucson 2.0 2007
        Renault Clio 1.5 2019

Comment

Мерси много колега утре ще пробвам, ако не са заминали само главата ли ще трябва да сменя ?

Comment

Първоначално публикувано от xbass Покажи съобщение
            Мерси много колега утре ще пробвам, ако не са заминали само главата ли ще трябва да сменя ?
            Ако не са заминали нищо не трее да сменяш Досега ТС 16v. не съм виждал да гори масло за страх, и да са му в ред сегментите, а съм видял да не кажа голяма дума поне 30-40
            Fiat Punto 1.4GT 1996
            Hyundai Tucson 2.0 2007
            Renault Clio 1.5 2019

Comment

Ако се окаже нещо сериозно направо ше си сложа 1.4 двигателя по-добре да платя на някой майстор само да ми навърже електрониката, най-евтино ше ми излезе

Comment

Working...
              X